Årets foreningsildsjæl 2022

Regnar vandt en velfortjent første plads i kampen om titlen som årets foreningsildsjæl 2022!

Regnar vandt en velfortjent første plads i kampen om titlen som årets foreningsildsjæl 2022!

Regnar Buch, hvis medlemskab af foreningen kan spores tilbage til januar 2002. I dag har Regnar roller som kassér og riffelinstruktør, hvor han lægger et usædvanligt stort engagement, til stor motivation for os andre frivillige.

Regnar brænder for udvikling af foreningen på specielt børn og unge området, hvor han har stor succes med at hente fondsmidler hjem, til investering af nyt udstyr. Men det går ikke stærkt nok med udskiftning af de gamle Otterup rifler, derfor har Regnar af egen lomme lagt 50.000, - til indkøb af 2 topmoderne rifler til foreningens børn.

Regnar har rigtig gode evner til at håndtere børn og lærer fra sig, med sine mange år med skydning og hans livserfaring, og går ikke af vejen for en bonus lektion i tysk grammatik, til stor glæde for børne.

Desuden har Regnar i 2019 startet en ny gren af foreningen, i samarbejde med flere skoler og DGI, hvor børn med koncentrationsvanskeligheder kan komme i skoletiden, og lærer at fokusere på én ting ad gangen. Et samarbejde kaldt Projekt FOKUS.

Regnars arbejde for foreningen er yderst værdsat, han nem at samarbejde med, svær at undvære og umulig at erstatte, derfor fortjener han titlen som års foreningsildsjæl.

DGI Storkøbenhavns generalforsamling d. 2022-03-30

DGI Storkøbenhavns generalforsamling d. 2022-03-30