Prøveskydning

Kom og prøv at skyde.

Er du interesseret i at prøve at skyde i en forening som har et bredt aldersmæssigt spænd, og godt fællesskab er vores forening måske noget for dig?

Alle vores kommende skytter gennemgår vores introduktionsprogram.

Dette indeholder introduktion i luftriffelskydning med instruktion i sikkerhedsbestemmelser, skyderegler og våbenkundskab osv. med en af vores kyndige instruktører. Efter vel gennemført instruktion vil der være mulighed for at afprøve evnerne i luftriffelskydning på skydebanerne sammen med instruktøren. Vores instruktører vil løbende evaluere hvordan du er i stand til at kunne tilegne dig de nødvendige forudsætninger, samt færdigheder til få en god oplevelse med sporten. Alt dette foregår i små grupper på højst 3 deltagere.

Grundet vores mange nye medlemmer, kan der forekomme ventetid på disse introduktionsskydninger.

Ved prøveskydninger skal du medbringe gyldigt billed-id samt sundhedskort hver gang og hvis du er 15 år eller derover, udfyldes tillige en ansøgning om godkendelse til få overladt skydevåben til brug på foreningens skydebaner, ved det første besøg. Dette er et lovkrav for at dyrke skydesporten i foreningens regi.

Det er muligt at deltage i optil 3 prøveskydninger, herefter forventer vi du melder dig ind i vores forening.

Intro/prøveskydninger koster 50 kr. pr. gang.

Hvis du er under 18 år, skal du have dine forældres tilladelse, samt skal du have en forælder med første gang. Hent blanket her.

Har dette har vækket din interesse, skal der aftales en tid i forvejen, så vi kan sørge for en instruktør til dig. Du bedes derfor kontakte en af vores instruktører.

Lav en aftale med en af vore instruktører:

Alex J.
Næstformand

T: 21647688

E: akj@dgibyen.dk

Regnar B.
Kasserer

T: 60667213

E: regnar.buch@gmail.com