SOMMEREN ER OVER OS

Krudttønden er gået på velfortjent ferie.

Vi nåede faktisk temmelig meget på KSC inden ferien:

Der kom en ny riffel og to nye pistoler, som alle allerede er taget i flittig brug. Riflen mangler dog lige at få monteret irisblænde, men det kommer efter ferien. Pistolerne har skabt stor begejstring hos såvel voksne som hos de unge pistolskytter.

Vi havde en fortrinlig dag med Bjarne, som er en meget anerkendt træner. Bjarne lavede fællestræning med fire af vores unge mennesker samt et par stykker fra andre foreninger. Det var en meget lærerig dag, ikke kun for skytterne, men også for Meelis og Regnar, som var til stede på dagen. Selv om de fysiske forhold i DGI-byen ikke er ideelle, påtænker vi at gentage øvelsen i løbet af efteråret, hvor vi så håber, at vi får en lidt bedre tilslutning.

Vi inviterede også til skydning med den store kanon på 200 meter banen, men der var desværre ikke den store tilslutning. Datoen har nok været lidt for tæt på ferien, så mon ikke vi kunne arrangere en gentagelse, inden vi slutter vore riffel aktiviteter på KSC den 22. august. Interesserede BK og JUN skytter skal melde sig til Regnar, som - hvis der er tilstrækkelig interesse - vil bestille baner.

Den løbende turnering kører jo stadig, og vore skytter ligger lunt i svinget. Husk lige, at der skal skydes et par resultater i løbet af august, hvis vi skal have en chance for at hjembringe medaljerne.

Vi ønsker alle en god sommer.

Regnar